Huren party tent

Partytent4event is een jong bedrijf gevestigd in Zwolle dat zich richt op het verhuren van partytenten. Wij zorgen ervoor dat u tegen een geringe dagprijs een partytent kan huren. Geen eigen vervoer? Ook dat is geen probleem. Wij bieden u namelijk ook de mogelijkheid om gebruikt te maken van een aanhanger, voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via bijvoorbeeld ons contactformulier.

Omdat de klant centraal staat bij Partytent4event hebben wij niet alleen de voordeligste dagprijs in de regio, zoals het verhuren van een partytenten al vanaf €25, maar u kunt bij ons ook terecht als u bijvoorbeeld alleen ’s avonds een partytent nodig hebt tegen hetzelfde geringe tarief.

Wij onderscheiden ons van anderen doordat u bij Partytent4event:

A. Partytenten de gehele dag kunt huren(van 08:00-22:00) voor een vaste geringe dagprijs.

B. Door de ruime openingstijden van 08:00-22:00 u praktisch op elk moment van de dag bij ons terecht kunt om direct iets te huren, reserveren of voor meer informatie.

C. Diverse makkelijke manieren vindt om contact met ons opnemen. U kunt ons namelijk bereiken online via ons contactformulier. Of via ons telefoonnummer door een belletje te plegen, te smssen of te whatsappen. En zelfs via het social network facebook kunt u contact met ons opnemen.

D. Geen extra verborgen kosten vindt als u onze producten huurt. Wij vragen enkel een borg a €50 die u bij retourneren van het product in dezelfde staat als bij ontvangst onmiddellijk weer retour ontvangt.

E. Zelfs zonder eigen vervoer terecht kunt. Wij helpen u graag door uw spullen voor u te vervoeren.

 

Partytent4event
De Voochtstraat 
8022 RN, Zwolle

06-48863474
Info@partytent4event.nl
Www.partytent4event.nl

BTW: NL2284.54.992.B02